Máncora en thuiskomst - Reisverslag uit Lima, Peru van Aafke Aalbers - WaarBenJij.nu Máncora en thuiskomst - Reisverslag uit Lima, Peru van Aafke Aalbers - WaarBenJij.nu

Máncora en thuiskomst

Door: aafkeinperu

Blijf op de hoogte en volg Aafke

04 Juni 2011 | Peru, Lima

Wat een heerlijke weertje in Nederland. Na 3 dagen begin ik aardig weer gewend te raken aan de Paises Bajos.

Na Ica ben ik naar Máncora gevlogen voor 6 dagen aan het strand.
Eenmaal aangekomen daar duurt het nog even en mag ik genieten van de zonsondergang aan het strand onder het genot van een biertje:)samen met een Amerikaan en 2 Nieuw zeelanders. De tempratuur is heerlijk tot 's avonds laat.
De volgende 4 dagen neem ik surfles en dat bevalt goed.Misschien is emigreren niet zo'n slecht idee in de toekomst naar zo'n oord.
Heerlijk geluierd,leuke mensen ontmoet en genoten van zon, zee strand en de fantastische zonsondergang en muziek.

De laatste 3 dagen van m'n reis besluit ik terug te gaan naar Huancayo. Het weerzien van Marieke en Bram is ontzettend leuk en alles voelt weer vertrouwd.Maandag is het dan echt tijd om te vertrekken vanuit Huancayo naar Lima want 's avonds vlieg ik naar huis.
In Houston heb ik nog een stop van 9 uur. Daar is het zo warm dat een paar uurtjes vertoeven in een park niet gek is.Woensdag ochtend om 8.00 land dan eindelijk het vliegtuig. Judith en Tanneke staan daar als opa en oma verkleed met een spandoek.Toepasselijk.:)Eindeljk weer mn moeder een knuffel geven.

Terugkijkend op deze reis. Besef ik maar al te goed hoe ik bewaard ben gebleven en hoe rijk ik ben om dit te mogen meemaken.

• 04 Juni 2011 - 10:59

Paulus:

Eind goed al goed!:p fijn dat je er weer bent meisje Aalbers!:)

• 04 Juni 2011 - 11:21

Dinie:

Hoi Aafke, welkom thuis!
    Zal wel een grote overgang zijn lijkt me.
    Gelukkig heb je foto's en herinneringen!
    Wat zul je veel indrukken op gedaan hebben. Jammer dat de familiedag wordt uitgesteld, had je graag gauw zelf gesproken.

Kun je mij nog uitleggen wat foto SAM 0597 is? Iets van maden ofzo? Grrr.

groetjes en tot gauw!

• 04 Juni 2011 - 12:26

Reinier:

Welkom terug Aafke!

• 04 Juni 2011 - 12:49

Harmen:

Aafke, welkom terug in warm en droog Nederland! Fijn dat je gezond en wel bent.

• 04 Juni 2011 - 13:18

Jacqueline:

lieve aafke

ik was blij gisteren te horen dat je weer om nederlandse bodem bent en dat alles is goed gegeaan je hebt een hoop mee gemaakt maar ook een hoop gezien ik vind het knap van je dat je het alleen hebt gedaan
    ik zie en spreek je gauw

XXX

• 04 Juni 2011 - 14:53

Erik:

Oost west, Zwolle heeft het....
    Blijf nog even nagenieten.

• 04 Juni 2011 - 17:54

Gerrie Wolff:

Hoi Aafke wat fijn dat je weer thuis bent, het was een heel avondtuur, dat moet je ook zien, voor ons is het al bijzonder dat je ons zo mee heb laten genieten.
    Maar om je moeder weer te omarmen is zo fijn wat heb je elkaar dan gemist en ook je verdere familie.
    Op het werk kijken wij ook naar je uit.
    Je zult wel erg bruin geworden zijn.
    Groetjes Gerrie.

• 04 Juni 2011 - 18:19

Shirley:

Ha die Aafke,

Wat fijn om te horen dat je weer heelhuids en veilig terug bent hier op Nederlandse bodem.
    Wat een avontuurlijke reis heb jij gemaakt meid, heb genoten van je reisverslagen!
    Vindt het fijn om je binnenkort weer een dikke knuffel te kunnen geven.
    Welkom thuis Aafke!
    Liefs Shirley (J/K)

• 04 Juni 2011 - 21:07

Miranda:

Hoi Aafke,

Fijn dat je weer goed en wel thuis bent.
    Wat ben jij vele ervaringen rijker en dankzij jou verslagen konden we een beetje met je meekijken wat je allemaal gedaan hebt.
    Geniet lekker van je famillie en alle mensen die je liefhebben om je heen, zij zullen je vast gemist hebben en blij zijn dat je er weer bent.
    Wie weet tot ziens in de wandelgangen....
    gr miranda

• 04 Juni 2011 - 21:24

Danielle:

Heeey AAFKE!!!!

ik hoop je heel snel te zien op het werk en al je avonturen en verhalen te horen!!!( heb je natuurlijk ook wel gevolgd op de site ;) )
    Heb je gemist :D
    pinksteren werken we samen!!!

Liefs en tot gauw!!!!!

• 05 Juni 2011 - 01:24

Mendy:

Aafje!!! Fijn dat je weer terug in ons (lekker warme) kikkerlandje bent! Hoop je snel te zien. Kusje

• 05 Juni 2011 - 14:23

Alisa:

Hey aafke, fijn dat je weer terug bent op deze wereld. In alle gezondheid. Ik hoop dat je weer een beetje terug kunt komen naar deze wereld want dit zal wel een omslag zijn dunkt me.
    Tot gauw!!!!!

• 05 Juni 2011 - 18:28

Nelleke:

Welkom terug Aafke!!!!
    Heel gaaf om je avonturen te lezen op deze blog. Ik spreek je vast snel wel weer om er meer van te horen. Ik ben benieuwd of deze tijd je veranderd heeft ;-) geniet weer van de lieve mensen hier om je heen.
    Hopelijk zien we elkaar snel, voor wij op (reis)avontuur gaan.
    liefs Nelleke

• 06 Juni 2011 - 07:12

Ester Leusink:

Hey die Aafke,

Fijn dat je weer heelhuids en met heel veel ervaringen rijker thuis bent gekomen... Wat zul je veel te vertellen hebben!!! Ik heb je met veel plezier en bewondering gevolgt!!

Liefs Ester

• 08 Juni 2011 - 20:30

Ivonne:

Welkom thuis Aafke, fijn dat het allemaal goed is verlopen kijk je mooi op terug! Geniet nog van je dagen

Liefs Ivonne